tiistai 5. helmikuuta 2013

Naiset muuttuvat aina vain kauniimmiksi

Niin se vain on. Evoluutio suosii naisia. Naiset muuttuvat aina vain kauniimmiksi, kun taas miehiin ei tällainen kehitys vaikuta lainkaan. Miehet pysyvät samanlaisina aina. Se on sääli, sillä tulevaisuudessa miesten ja naisten välinen ulkonäkökuilu on kasvanut entisestään ja yhä useammalle miehelle muuttuu ongelmaksi löytää tarpeeksi ruma puoliso, sillä jos kaikki naiset ovat huikaisevan kauniita, ei tavallisenkaan näköisille miehille, saati sitten rumille, välttämättä riitä halukkaita puolisoja. Eihän kukaan mies halua rumaa puolisoa, niin kuin ei kukaan nainenkaan, mutta jos kaikki naiset ovat kauniita, mutta kaikki miehet eivät, on ristiriita valmis. Ja miehiähän on yleensä enemmän kuin naisia, siispä rumimmat jäävät yksin.
Tästä voisi kuvitella syntyvän kuvion, jonka mukaan rumat miehet kuolevat yksin pois ja vain komeat pääsevät jatkamaan geenejään eteenpäin. Tässä tapauksessahan miehetkin kaunistuisivat. Mutta niin ei ole asian laita. Komeat miehet kyllä saavat enemmän jälkeläisiä kuin rumat miehet, mutta suurempi osa lapsista on tyttöjä. Kauniit naiset saavat aina enemmän jälkeläisiä kuin rumemmat naiset, ja kauniit parit saavat lapsia eniten. Mutta kauniiden parien lapsien enemmistö tuppaa olemaan tyttöjä, ja kun nämä kasvavat lapsentekoikään, kauniita naisia on taas enemmän ja he saavat taas enemmän kauniita tyttölapsia. Näin kauniit naiset monistuvat ja rumat vähitellen häviävät. Koko naisten populaatio siis muuttuu hiljalleen kauniimmaksi ja kauniimmaksi kaikkein kauneimpien saaden aina eniten lapsia (tyttöjä). Ikävä kyllä miehet eivät kaunistu samaan malliin, tavallisennäköisten saadessa enemmän poikalapsia kuin kauniiden.

Markus Jokela Helsingin Yliopistosta on laskenut, että kauniit naiset saavat 16% enemmän lapsia kuin muut naiset. Tämä johtuu tietenkin siitä että kaikki miehet haluavat tehdä lapsia kauniiden naisten kanssa. Mahdollisuuksia on siis enemmän kuin vähemmän kauniilla naisilla. Lisäksi kauniin naisen kanssa suhteeseen päässyt mies haluaa varmasti lapsia enemmän kuin ei-niin-kauniin naisen kanssa elävä mies.
Tutkimukset ovat myös todenneet että naisten rintojen koko on kasvanut jatkuvasti, tämä näkyy jo muutamassa sukupolvessa. Syy siihenkin on selvä, miehet pitävät suuremmista rinnoista, ja suosivat niita naisia, joilla on kaikista suurimmat.
Kauneus, eli kasvojen symmetria, rintojen koko, ynnä muut naiselliset avut ovat merkki hyvästä terveydentilasta ja hedelmällisyydestä. Nainen on siis hyvää äitimateriaalia, ja suvunjatkaminenhan on evoluution tärkein ja ainut tehtävä.

Naisten kaunistumisessahan ei ole mitään valitettavaa, päin vastoin. Aina on mukava katsella kauniita naisia. Hyvä evoluutio! Käy vain sääliksi tulevaisuuden miehiä, kosk’ei miehillä ole asemassaan hurraamista nytkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti